Magnified Healing is een prachtige healing methode, die ik vele jaren geleden  als een geschenk vanuit de hogere wereld tegen kwam. Eigenlijk is Magnified Healing meer dan een healing methode.  Het is ook een krachtig instrument voor spirituele vooruitgang.  Je legt er de fundering mee om steeds hoger in het Licht te komen.

Magnified Healing is onbekend bij de meeste mensen.  Het is door de hogere lichtwereld doorgegeven aan de aarde om de mensheid vooruit te helpen. Voordat het op aarde bekend werd, kon het alleen gebruikt worden door verlichte meesters.

Met Magnified Healing verbind je je met de allerhoogste Bron en met moeder aarde.  Het  zuivert en heelt o.a. je fysieke lichaam, je aura, chakra’s, zenuwstelsel, ruggengraat, DNA en karma.

Door met Magnified Healing te werken leer je over het gebruik van het violette licht, de drievoudige vlam, de heilige geometrie, de heilige namen en nog veel meer.

Met Magnified Healing kun je werken voor jezelf, maar ook voor anderen , de aarde en het wereldrijk. Zo kun je dus zelf werkelijk iets betekenen voor de wereld om je heen.

Ik ben nog steeds dankbaar dat ik Magnified Healing ben tegengekomen en iedere dag met de energie mag werken!

Wil je meer weten over Magnified Healing, kijk dan bij workshops Magnified Healing 1e fase.

moryaelle@hetnet.nl

Write A Comment