Meditatie kan gebruikt worden als middel om tot een hoger bewustzijnsniveau te komen. Wanneer je hogere vibraties, hogere gereedschappen en  hogere ideeën ontvangt in meditatieve staat, kun je deze gemakkelijker opnemen en ze voor je laten werken in je dagelijkse leven.

Een meditatie begint met je denken tot rust te brengen en je fysieke systeem te ontspannen. Je brengt het denken in een staat van aandacht en afleidende gedachten probeer je buiten te houden.

De Geleide Engelen-, licht-, kristal-, of aura/chakrameditaties die ik in mijn centrum geef, zijn in de vorm van een innerlijke reis. 
De eerste minuten van de innerlijke reis bestaan uit het je tot ontspanning brengen, door je lichaam te voelen,  bewust worden van je gedachten die je nog hebt, bewust worden van je ademhaling. Je komt zo in een staat om bij jezelf naar binnen te gaan, bij jezelf te blijven en je te openen voor het hogere in jezelf , voor de beelden, heling en rust die jou worden gegeven.

Wanneer je ontspannen bent begint de geleide (helende) reis. Je hogere, innerlijke zelf leid je en neemt je mee door het samenspel van de verhalende beelden , oefeningen, licht, heling en muziek die ik je geef. 
Het werkt op jouw niveau en in jouw tempo, dat wat voor jou het beste is omdat je werkt met je hogere innerlijke leiding. Het werkt tijdens de meditatie maar ook erna in je dagelijkse leven.

Onderstaand een klein stukje uit een innerlijke (Lente)reis.

Laat je meenemen naar een prachtig lentelandschap
Zie jezelf liggen in frisgroen gras
Zie je omgeven door prachtige bloemen
Voel  jezelf liggen in het gras
Voel het contact van je lichaam
Met de zachte aarde
Voel de warme stralen van de zon op je lichaam
Voel de wind zacht en warm om je heen
Ruik de geur van de bloemen en de warme aarde
Hoor de geluiden van het landschap om je heen
Voel hoe je ademt
Langzaam je dagelijks leven loslaten
Contact maken met deze vredige plek
Alles ervan voelen
Met je inademing rust in je lichaam brengen
En met je uitademing alle onrust uit

Write A Comment