Menu

Channelen met engelen 1 (beginners) 2022 startmaand september

Achter onze waarneembare wereld, gaat een veel grotere wereld van Licht schuil, waar ook engelen verblijven. Mensen houden zich al eeuwen lang bezig om toegang tot deze wereld van Licht te krijgen.

In deze tijd is er een toegang tot de wereld van Licht voor iedereen (met een zuivere instelling) die zich hiertoe aangetrokken voelt. Wanneer we vanuit ons hart spreken, voelen, handelen of denken, kunnen we in contact komen met die andere wereld.
Zo kunnen we ook leren channelen met engelen.

Channelen is het laten doorstromen van energie in de vorm van woorden, beelden, geluiden en kleuren. Hieruit ontstaat informatie of een boodschap.
Channelen is geen gave voor een enkeling maar voor iedereen mogelijk.

De cursus Channelen met engelen 1 wordt individueel gegeven, d.w.z. één op één. (wanneer de wens bestaat om met meerdere mensen de cursus te volgen, kan dit in overleg)
Je wordt persoonlijk begeleidt om je eigen trillingsfrequentie te verhogen om in een zuivere en ontspannen staat te komen waardoor je met de hogere wereld van Licht  in contact kunt komen. (Afgestemd op het niveau van de persoonlijke spirituele ontwikkeling wordt o.a. gewerkt aan het zuiveren van aura en chakra’s, persoonlijke blokkades, thema’s, ego enz.)
Je gaat (verschillende) engelen ontmoeten op jouw eigen unieke manier (voelen, zien, horen, ruiken, weten) en informatie of boodschappen ontvangen van de engelen.

De persoonlijke cursus bestaat uit 10 delen van 2 uur en huiswerk in eigen tempo. (Het basis tempo is 1 deel per maand)
Datum en tijd van de cursus worden op afspraak naar gezamenlijke agenda vastgesteld.

Investering in jezelf:
Cursus Channelen met engelen 1:  € 45,– p.p. per (maand) deel van 2 uur

Startmaanden 2022:
September
Op afspraak naar gezamenlijke agenda.

Aanmelding en informatie via e-mail: moryaelle@hetnet.nl