Channelen met engelen 1 (beginners) 2024 meld je aan voor de wachtlijst

Achter onze waarneembare wereld, gaat een veel grotere wereld van Licht schuil, waar ook engelen verblijven. Mensen houden zich al eeuwen lang bezig om toegang tot deze wereld van Licht te krijgen.

In deze tijd is er een toegang tot de wereld van Licht voor iedereen (met een zuivere instelling) die zich hiertoe aangetrokken voelt. Wanneer we vanuit ons hart spreken, voelen, handelen of denken, kunnen we in contact komen met die andere wereld.
Zo kunnen we ook leren channelen met engelen.

Channelen met engelen is je afstemmen op de energiefrequentie van de engelen. Het in contact komen met de energie van de engelen wordt waargenomen in de vorm van gevoelens, kleuren, licht, beelden, geluiden, geur, woorden enz.  Hieruit kan informatie of een boodschap gaan ontstaan maar ook b.v. healing of spirituele groei.
Channelen met engelen is geen gave voor een enkeling maar voor iedereen mogelijk.

De cursus Channelen met engelen 1 wordt individueel gegeven, d.w.z. één op één. (wanneer de wens bestaat om met meerdere mensen de cursus te volgen, kan dit in overleg)
Je wordt persoonlijk begeleidt om je eigen trillingsfrequentie te verhogen om in een zuivere en ontspannen staat te komen waardoor je met de hogere wereld van Licht  in contact kunt komen. (Afgestemd op het niveau van de persoonlijke spirituele ontwikkeling wordt o.a. gewerkt aan het zuiveren van aura en chakra’s, persoonlijke blokkades, thema’s, ego enz.)
Je gaat (verschillende) engelen ontmoeten op jouw eigen unieke manier (voelen, zien, horen, ruiken, weten) en zo informatie, boodschappen, healing, spirituele groei enz. ontvangen van de engelen.

De persoonlijke cursus bestaat uit 10 delen van 2 uur en huiswerk in eigen tempo. (Het basis tempo is 1 deel per maand)
Datum en tijd van de cursus worden op afspraak naar gezamenlijke agenda vastgesteld.

Investering in jezelf:
Cursus Channelen met engelen 1:  € 55,– p.p. per (maand) deel van 2 uur

Startmaanden 2024:
Vanwege de grote belangstelling voor de cursus Channelen met engelen is er op het moment een wachtlijst.
Wil je deelnemen aan de cursus meld je dan nu aan voor de wachtlijst.

Aanmelding en informatie via e-mail: moryaelle@hetnet.nl