Engelenkristallen kunnen je helpen in verbinding te komen met engelen. Door het kristal bij je te dragen, een heling er mee te doen of met een kristal te mediteren kun je de energieën van de engelen extra ervaren en ontvangen.

Seleniet (links boven)

Seleniet verbind je met je engelengids.
Bij een heling met het kristal kunnen de engelen van genezing je helpen je aura en lichaam te zuiveren, je rust en vrede te geven.
Daarnaast kunnen de engelen via dit kristal een bescherming rondom je heen maken, die negatieve energieën buiten je aura laat.
Mediteer je met het kristal dan geeft het kristal je toegang tot het engelenbewustzijn. Het maakt het makkelijker advies en informatie van je engelen te ontvangen.

Kathedraalkwarts (rechts boven)

Kathedraalkwarts verbind je met je engelen die je ziel begeleiden en beschermen.
Bij een heling met het kristal werken grootse engelen door dit kristal heen, om je te helpen je hart en bewustzijn te openen.
Door te mediteren met dit kristal krijg je toegang tot de Lichtbibliotheek van de engelen.
Het kristal is geprogrammeerd door de engelen om je toegang te geven tot de kennis om je vibratieniveau te verhogen en spiritueel te groeien.

Celestiet (links beneden)

Celestiet verbind je met aartsengel Raphaël, de engel van genezing.
Dit kristal trekt daarnaast ook vele andere engelen en hun energie aan.
Mediteer je met dit kristal dan is het mogelijk om toegang te krijgen tot het bewustzijn van het engelenrijk en kun je de vrede en rust van de engelen voelen.
Bij channelen vergemakkelijkt het de communicatie tussen jou en je beschermengel of je leidende engelen. Het kristal helpt om de informatie van de engelen te vertalen naar jouw taal.

Angeliet (rechts beneden)

Angeliet verbind je met je beschermengel.
Draag je het kristal bij je dan ontvang je liefde, leiding en hulp van de engelen.
Mediteer je met dit kristal dan zal je innig contact kunnen voelen met de engelen.

 

Write A Comment