Moryaelle

Mediteren, Reiki, Magnified Healing en meer…

0

BLOG, Overig

Reiki 2e graad workshop, 13 januari 2014

In het kader van mijn opleiding tot Reiki master aan een 2e graads Reiki workshop  van Moryaelle meegedaan. Twee prachtige dagen geheel in het teken van de 2e graads Reiki energie. Uitleg van de energie en het gebruik van de symbolen. Een mooie inwijding en dan heel veel oefenen, zodat thuis alles kan worden toegepast.
Geweldig wat je allemaal met die 2e graad kunt. Energie sturen over afstand, energie naar thema’s uit vroegere tijden en in de toekomst, energie sturen naar het emotionele en mentale gebied enz. Logisch dat dit voor een buitenstaander science fiction is. Maar werk je zelf met de energie dan weet je dat het gewoon werkt. En hoe!
Het is toch alweer 15 jaar geleden dat ik zelf de 2e graad workshop deed. De energie gebruik ik zelf nog dagelijks. Een prachtig instrument dat je kunt inzetten op heel veel gebieden in je leven, waardoor je niet meer machteloos door het leven gaat.
Terug kijkend heeft Reiki en vooral de 2e graad me heel veel gebracht. Het heeft een zeer goede ommekeer in mijn leven gebracht en is de start van mijn spirituele ‘carrière’ geweest. Ik ben nog steeds dankbaar dat ik Reiki ben tegengekomen en ik de moeite en tijd heb genomen om zelf de cursus te gaan doen. Daarna is het een kwestie van iedere dag toepassen. Iedere dag een cadeautje voor jezelf! Een aanrader voor iedereen!
Op naar mijn Reiki master inwijding!

Recommended

Leave a Comment