Moryaelle

Mediteren, Reiki, Magnified Healing en meer…

0

Kristallen

Kristallen

Kristallen en stenen bevatten het totaal van Lichtenergie dat ons ter beschikking staat: van heel lage frequenties die overeenkomen met ons fysieke rijk, tot extreem hoge frequenties van de hogere rijken van licht.

In de workshop Kennismaken met stenen en kristallen maak je kennis met de wereld van kristallen en stenen. Hoe werken ze, wat kunnen ze voor jou en je omgeving doen, hoe verzorg je ze. Je voelt en ervaart verschillende stenen. Verder leer je jouw persoonlijke steen te kiezen.

De workshops Kristallen van de nieuwe tijd gaan over de spirituele kant van het werken met stenen. Het openen, activeren en in balans brengen van chakra’s, je chakra’s en aura helen en beschermen, toegang krijgen tot je innerlijke schatten, mediteren, openingen maken naar hogere dimensies, communiceren met gidsen, Licht in je lichamen verhogen enz. met kristallen van de nieuwe tijd.

Kristallen met hoge vibratie hebben een hogere en fijnere energie dan de kristallen die tot nu zijn gebruikt. Hun energie maakt contact met hogere werelden en met jouw eigen kern van licht. Zij stimuleren b.v. de hogere chakra’s, verhogen je eigen vibratie, activeren het lichtlichaam.

Kristallen van de nieuwe tijd kun je beschouwen als de fysieke aspecten van de engelen en lichtwezens. Het zijn instrumenten waarmee engelen en andere lichtwezens met ons kunnen werken en in contact kunnen treden. Door met deze stenen te werken, kun je de pure kwaliteiten van de hogere wereld in je eigen wereld brengen.

Wanneer je met kristallen met hoge vibratie wilt werken is het belangrijk dat je wilt werken aan je healing en vibratieniveau in deze aardedimensie.

 

Recommended

Leave a Comment